Σχετικά με μας

Το γραφείο μας, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της λογιστικής & των οικονομικών υπηρεσιών από το 1982,στη περιοχή Μοίρες του δήμου Φαιστού, διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και εμπειρία να αναλάβει τη λογιστική οργάνωση και την οικονομική συμβουλευτική των επιχειρήσεων καθώς επίσης και την φορολογική καθοδήγηση των ιδιωτών φορολογουμένων.

Επιδίωξη μας, είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του πελάτη-συνεργάτη μας, αποφεύγοντας τις εύκολες και συνήθεις αλλά επικίνδυνες λύσεις που μπορεί να στραφούν εναντίον του μελλοντικά. Αντιθέτως με τη σωστή συνεργασία του, που προϋποθέτει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση , αναλύουμε τα δεδομένα και προτείνουμε τις βέλτιστες ανά περίπτωση στρατηγικές, τονίζοντας πάντα τους περιορισμούς , αλλά και τις λύσεις επ’ αυτών.

Αρχή μας, είναι η υψηλή εκπαίδευση καθώς και η συνεχής επανεκπαίδευση και ενημέρωση, ώστε σε συνδυασμό με τη συνεχή αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Στόχος μας, είναι η καθοδήγηση στη δημιουργία υγιούς και καινοτόμων επιχειρήσεων από τους πελάτες μας, οι οποίοι θα αξιοποιούν τους σύγχρονους τρόπους διοίκησης επιχειρήσεων και αξιοποίησης της πληροφορίας.